За Нас

От 1992 година насам нашата мисия е да предлагаме качество и правилно отношение към нашите потребители, изразено чрез професионализъм, коректност, и индивидуален подход към всеки един клиент. Тези наши качества обуславят присъствието на фирма „Янакиев“ ЕООД през всичките тези години на пазарна динамичност и постоянна конкуренция.
 
Ние осъществяваме внос на висококачествени уреди за почистване от Белгия и Китай. Официален представител сме на сливенския завод „Пармаш“. Поддържаме на склад богат асортимент от продукти, от над 2000 артикула и осигуряваме безплатна доставка, до посочен от вас адрес, на територията на град София.
 
Богатият ни опит, натрупан през всичките тези години, ни дава възможност, независимо от това дали сега стартирате нов бизнес или вече имате разработен такъв, да ви консултираме адекватно и съвместно да изберем подходящите за вас стоки. Наш служител може да ви посети на място и съобразявайки местонахождението, големината и вашите виждания, за това как трябва да изглежда вашия магазин или склад, може да ви консултира и да ви помогне в избора на подходящ асортимент от продукти. 
 
Професионалният подход и грижата за нашите клиенти ни осигуряват доверието на много училища, детски градини и университети, и сгради на изкуството и културата. Сред тях са:

 

НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

 Софийска опера и балет

 Американски колеж

 Верига магазини „345“

 Верига магазини „CBA“

 СДВР София

 СБАЛГАР „Д-р Малинов“ ООД

 ДКЦ „УРОМЕД“ ООД

 Дентален център-София

 

Тези организации разчитат на нас, като партньор, оказващ съдействие в подходящият момент и те, не са оставали разочаровани.

 
„Янакиев“ ЕООД е специализирана в търговията с домашни потреби, пособия за почистване, консумативи, перилни и почистващи препарати.
 
Заповядайте при нас, позволете ни да се погрижим за вашият бизнес.